Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers kan het Timmerdorp niet doorgaan. Een evenement van deze schaal vergt flink wat voorbereiding en organisatie en daar hebben we jou voor nodig! Omdat iedereen het liefste doet waar hij of zij goed in is hebben wij deze vrijwilligers onderverdeeld in de volgende groepen:

Groepsleiding
Als groepsleiding ben je samen met een tot twee andere vrijwilligers verantwoordelijk voor een groep kinderen. Op het kleine veld zullen dit gemiddeld 15 kinderen zijn en op het grote veld gemiddeld 20.

We zien je graag maandag 19augustus om 11.00 uur in de tent!


Buffelaar

Als buffelaar zul je vooral je steentje bijdragen aan de voorbereidingen van het Timmerdorp. Je bent overal inzetbaar, dat kan uiteenlopen van het plaatsen van de hekken tot aan het indelen ven de loterijkraam. Je hoeft dus geen stoere of sterke man te zijn, voor echt iedereen is er wel een klusje.

Vrijdagochtend 16 augustus om 7.00 start de opbouw van Timmerdorp 2024!


Sport- en spelleiding (donderdag 22 augustus)
Als sport-en spelleiding ben je enkel aanwezig op de attractiedag. Omdat er zoveel verschillende activiteiten zijn zul je verantwoordelijk zijn voor een specifieke attractie. Je bemant bijvoorbeeld een springkussen of bakt pannenkoeken in de tent.

Heb je je opgegeven als sport- en spelleiding? Dan zien we je graag op donderdag 22 augustus om 10.00 uur in de tent op het terrein van Timmerdorp.

Ook kunnen wij extra handen gebruiken om alle attracties klaar te zetten! Graag zien we je dan om 7.00 al. Ook kunnen we na afloop van de sport en spel dag nog wat extra handen gebruiken om alles weer op te ruimen. Vele handen maken licht werk!

Stage
Wist je dat je ook je maatschappelijke stage bij Timmerdorp kan lopen? Neem voor meer informatie even contact met ons op!

Draaiboek
Zoals elk jaar hebben wij ook een draaiboek; Er kunnen in de aanloop naar het Timmerdorp veranderingen optreden in het draaiboek, maar hier kun je de meest recente versie downloaden.