Veelgestelde Vragen

Deelnemers

Kan mijn kind met vriend(innet)jes in dezelfde groep?
Dat kan uiteraard! Na de opening van het Timmerdorp kunnen alle kinderen zelf een groep kiezen. Ze kunnen zich dan samen bij dezelfde groep aanmelden. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk.

Wat zijn de openingstijden van het Timmerdorp?
Maandag 13.00 – 17.00
Dinsdag 11.00 – 17.00
Woensdag 11.00 – 17.00
Donderdag 11.00 – 17.00
Vrijdag 13.00 – 18.00

Mijn kindje is 7 en wil liever naar een ander veld, kan dat?
Ja, dat kan. Kindjes van 7 jaar mogen kiezen of zij op het grote of het kleine veld willen. Heb je toch verkeerd gekozen? Kom dan even langs op het kantoor in het weekend voorafgaand aan het Timmerdorp.

Ik denk dat ik een verkeerd bandje heb meegekregen, wat nu?
Wat vervelend! Kom even bij ons langs op het kantoor in het weekend voorafgaand aan het Timmerdorp. Dan lossen we het voor je op.


Vrijwilligers

Kan ik nog meedoen als vrijwilliger?
Dat kan zeker! Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Als je nog twijfelt hoe jij je steentje kan bijdragen, kun je deze pagina bekijken. Ben je er al helemaal uit wat je wilt gaan doen, meld je dan aan via deze link.

Hoe zorg ik dat ik samen met een bekende een groep kan begeleiden?
Tijdens de vrijwilligersavond op maandagavond 3 juni worden er aantal groepen samengesteld. De rest van de groepen worden op maandagochtend 19 augustus in de tent verdeeld. Uiteraard kun je dan een groepje vormen met bekenden.

Ik ben tussen 13 en 16 jaar en kan Timmerdorp niet missen, mag ik ook meedoen?
Je bent van harte welkom om een steentje bij te dragen als hulptimmie. Je kunt dan aansluiten als ondersteuning van de groepsleiding of hand- en spandiensten verrichten voor de buffelaars. Ook kan je de maatschappelijke stage bij ons doen.

Kan ik alvast een plekje op het veld reserveren?
Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Wanneer krijg ik mijn t-shirt?
Op de maandag zal iedereen die zich tijdig heeft opgegeven zijn T-Shirt uitgereikt krijgen, dit geld voor zowel de buffelaars als voor de groepsleiding.


Sponsoren

Ik wil graag iets voor het Timmerdorp betekenen, kan dat?
Heel erg graag! Je kunt ons bereiken via info@timmerdorpgorinchem.nl. Via deze link kun je ons sponsorbeleid terugvinden.

Ik heb hout over, willen jullie dat op komen halen?
Wij hebben helaas geen ruimte om hout op te slaan totdat het Timmerdorp plaatsvind.